HERKKUBASAARI

FEENIX HerkkuBasaari

Minimani Rovaniemen palvelutiski, Herkkubasaari, tuo yhteen ravintolamaailman ja torikulttuurin. Kyseessä ei olekaan palvelutiski sanan perinteisessä merkityksessä. Me tuomme arkeen uusia herkullisia makuja, ripauksen gourmeeta sekä paikallisia raaka-aineita. Herkkubasaarin tuotteet valitaan ja valmistetaan asiantuntijuudella, laadusta tinkimättä.

Haluamme, että hyvä fiilis ja aito läsnäolo välittyy jokaiselle tiskillä vierailevalle. Laaja valikoima maukkaita gourmet-herkkujamme on sinua vastassa astellessasi sisään Minimani Rovaniemen myymälään. 

Tuoretta läheltä

Herkkubasaarista voit lihojen ja tuoreen kalan lisäksi ostaa myös käsin tehtyjä ruoka-annoksia. Jatkojalostamme tiskin tuotteet itse. Muun muassa lämmin- ja kylmäsavutuotteet savustetaan paikan päällä.

Herkkubasaarista löydät kaiken tarvittavan maistuviin tapaksiin, sushia, maistuvaa meillä valmistettua Gyrosta ja paljon muuta. Kysy parhaat ruokavinkit henkilökunnaltamme.

Valmislaatikot

Helpota arkeasi Herkkubasaarin valmislaatikoilla. Valmislaatikkomme ovat oivallinen einesaterioiden korvaaja, sekä tuovat helpotusta kiireiseen arkeen. Valmislaatikoihin tekemämme herkulliset kotiruoat vaihtelevat viikoittain. Löydät valmiita laatikkoja palvelutiskiä vastaapäätä sijaitsevasta kylmähyllystä. Kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

Löydät Herkkubasaarin Minimani Rovaniemen myymälästä, hedelmä- ja vihannesosaston takaa. Herkkubasaarin toiminnasta huolehtii Ravintola Feenixin asiantunteva henkilökunta. Minimanista löydät myös uusimman ravintolamme Buffet & Bistro Feenix Minimanin.

Herkkubasaarin viikottaiset tarjoukset löydät Minimanin sivuilta

 https://www.minimani.fi/lehti-ilmoitukset-mainoslehti

Ennakkotilaukset ja kotiinkuljetus

Voit tehdä Herkkubasaarin tuotteista ennakkotilauksen soittamalla 044 235 7175 ma–pe klo 8.00–19.00 ja la 8.00–18.00. Samasta numerosta voit tiedustella myös toimitusta.

Herkkubasaarin tuotteet vaihtelevat vuodenaikojen ja saatavuuden mukaan. Pyrimme tilaamaan tuotteet paikallisilta toimittajilta, mahdollisimman läheltä.

Palveluajat

Ma–To klo 8.00–18.00 (lämpötiski suljetaan klo 17)

Pe klo 8.00 – 20.00 (lämpötiski suljetaan klo 19)

La klo 8.00–18.00 (lämpötiski suljetaan klo 17)

Palveluaikojen ulkopuolella Herkkubasaarilla itsepalvelu.

Yhteystiedot

044 235 7175

tilaukset@herkkubasaari.fi

Lampelankatu 3, 96100 Rovaniemi

TILAA MEILTÄ CATERING TILAISUUTEESI!