Ravintola Feenix

Feenix Ravintolat  ja Catering-palvelumme tuovat maailman maut ulottuvillesi. Rovaniemellä sijaitsevat ravintolamme tarjoilevat maistuvien, viikoittain vaihtuvien lounasmenujen rinnalla herkullisia Bistro-tyylistä annoksia. Rennot Bistro Menumme tuovat yhteen huolella valitut laadukkaat raaka-aineet ja annoksista tunnistat grilli- ja pubiruoan suussasulavia makuja. Ravintoloista saat annokset mukaasi myös Take away -periaatteella.

Feenix-ravintoloiden ja Feenixin Catering-palvelun toiminnasta yhdessä tiiminsä kanssa huolehtii pitkän linjan rovaniemeläinen yrittäjä Kami Abdeh.

Feenix – Rakkaudesta hyvään ruokaan

Feenix-ravintolaketjun tarina ja nimi juontaa juurensa vuoteen 2011, jolloin yritys nousi kuin Feenixlintu tuhkasta. Rakkaus hyvää ruokaa kohtaan ja päättäväisyys uudistaa rovaniemen ravintolatarjontaa sysäsi liikkeelle alati toimintaansa uudistavan ravintolaketjun.

Kamin vaimonsa kanssa Ylikylästä vuonna 2005 ostama liiketila, jossa he pyörittivät Ylikylän Keitaana tutuksi tullutta pizzeriaa, kioskia, karaokea ja asiamiespostia, paloi poroksi sen kivijalkaa myöten syksyllä 2009. Vastoinkäymisistä huolimatta sinnikäs yrittäjä tiimeineen on saanut aikaan rovaniemeläisen menestystarinan, ketjun paikallisia ravintoloita, joissa työskentelee rovaniemeläisiä ruoka-alan huippuosaajia.

Yrityksemme työllistää Rovaniemellä yli 10 henkilöä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Paikallisuus, laatu ja ravintola-alan asiantuntijuus on läsnä kaikessa mitä teemme. Olemme omalta osaltamme sitoutuneet edistämään ja kehittämään ruokailukulttuuria Rovaniemellä ja Lapissa.

Kaikki Feenixin toimipisteet ovat rovaniemeläisiä Likiliikkeitä. Likiliike on merkki paikallisuudesta.

TULE MAISTAMAAN MAUKKAAT BURGERIMME